23 November 2012

20 weeks @ 5 months

 
Ni scan hari rabu aritu. Ewah kaki macam model kan! Arini genab 20 weeks. Phiew ade lagi separuh perjalanan membawak perut. Doakan semua di permudahkan ye.

Kali ni azam still nak normal macam wafiq dulu tanpa apa2 drugs. Tapi kalau bule dh 6cm baru nak gi hospital lah. Tak kuasa aku seharian duk dalam labour room sambil mendengar jeritan orang sebelah.

Hati kene kental nak normal delivery, tapi bile ajak gi cuci gigi aku ketaq! Hahaha. Mengong kan.

Wokeh la aku nk tido kembali lepas makan ubat batuk ni!! Bye

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

3 gak merepek tuk Elyn:

Eliss Mie said...

dah nampak ke gender nya tu ? take care dear :)

Marsha~ said...

Aku tk sbr nk beranakkkk... Huhu

mariaariffbaby.com said...

cantik okay pic scan awak...
sangat jelas!